Dagön, en serieblogg

Dagön, en serieblogg

Inhamn Förlag grundat

NyheterPosted by Fredrik Olsson 30 Jan, 2016 02:08:52
Fredagen den 29 januari grundades Handelsbolaget Inhamn Förlag. Samtidigt skapades också en fristående webbplattform som, tillsammans med förlaget, är tänkt att utgöra plattform för arbetet med Dagön.

Det är mycket att hålla reda på, men vi försöker ta en sak i taget, samtidigt som vi inte gärna vill halka för långt bort från själva kärnan i det hela; serieskapandet.

Och angående bildproduktionen, kan vi meddela att en sida per vecka, är målsättningen. Detta skulle innebära att - förutsatt att vi orkar att hålla en någorlunda jämn arbetstakt - första albumet kan vara färdigt om cirka ett år.

Har vi tur, lyckas vi dock ro hem något av de många stipendier och bidrag som finns at söka. Hälsan är inte riktigt med hela teamet för tillfället, men så småningom hoppas vi kunna lägga mer energi på just administrativa aspekter, såsom ansökningar av medel, etc. Skulle vi lyckas ro hem ett stipendium eller få ett bidrag, skulle dessa pengar oavkortat gå till att bekosta utökade möjligheter till research, samt skapa mer tid för bildproduktion och manusbearbetning.

Det här är lite av ett pilotinlägg för att få något att arbeta med då vi försöker hitta fram till rätt webbdesign. Men håll ögonen öppna för kommande inlägg på den här nyhetsbloggen.

Fhtagn!  • Comments(3)//blogg.inhamn.se/#post0